ПОСТНИ

КОЛЕДНИ ДЕСЕРТИ

С настъпването на месец декември се вдъхнових да създам е-книга с десерти, посветени на идващите празници. Всички рецепти от книгата са само с растителни продукти, защото искам да покажа, че постната храна с нищо не отстъпва на останалата и можем да си приготвим наистина страхотни и вкусни десерти.

20 вкусни и лесни рецепти

*Налична в PDF формат

ДАННИ ЗА КНИГАТА

0

Страници

Изпълнени с разнообразни Коледни десерти и фотографии.

0

Рецепти

На постни десерти с необходимите продукти и начин на приготвяне.

0 +

Фотографии

С авторски и автентични снимки на всеки десерт приготвен от мен.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИШ В КНИГАТА?

В нея ще откриете не само рецепти ами ще научите как сами може да си приготвите домашен течен шоколад, веган скалички, бананови палачинки, джинджифилови сладки и други.

Съдържание

1. Бананови палачинки
2. Брауни с цвекло
3. Веган сникърс
4. Джинджифилови сладки
5. Домашен течен шоколад 6. Елхички
7. Кокосови бонбони
8. Ябълков сладкиш с канела
9. Кейк с тиква
10. Коледен горещ шоколад
11. Коледна торта
12. Коледно пънче с пълнеж от течен шоколад
13. Меденки
14. Овесени бисквити с ябълка
15. Плодов сладкиш
16. Пълнени печени ябълки
17. Скалички
18. Тиквеник без захар
19. Торта “Гараш”
20. Шоколадово джудже

ЗА АВТОРА

Ina-Header

Казвам се Ина Данчева и съм сертифициран хранителен специалист и групов инструктор на деца и възрастни, от 2015 година. Независимо от сертификатите, курсовете, обученията и книгите, най-добрият учител за мен са срещите с хора. Работила съм в световна немска компания като консултант по отслабване, а от две години и половина съм част от екипа на водеща българска платформа за здравословно хранене. Спортът не спира да е част от ежедневието ми и водя групови кондиционни и табата тренировки, но съвсем скоро се надявам да пусна и тренировки в домашни условия, които ще са достъпни за всички.

С настъпването на месец декември се вдъхнових да създам е-книга с десерти, посветени на идващите празници. Всички рецепти от книгата са само с растителни продукти, защото искам да покажа, че постната храна с нищо не отстъпва на останалата и можем да си приготвим наистина страхотни и вкусни десерти. Растителната храна не ми е чужда, защото спазвам Коледните и Великденски пости.

Ако и вие спазвате постите или обичате растителната храна създадох преди няколко месеца е-книга с над 50 веган рецепти. Нея може да откриете ТУК.

Ina-Header

Изтегли книгата тук

Въведи твоето име и имейл адрес и получи моята безплатна е-книга!