ТРЕНИРОВКИ
и ГРАФИК

Тренировки-График

Тренировки

Tapout & Tabata

Сами по себе си двата метода са високоинтензивни, а комбинацията между тях е взривоопасна. Тренировката е пригодена и в по-лек вариант за изпълнение на упражненията, които могат да се изпълняват от всеки. По време на този тип тренировки се задействат анаеробни и аеробни процеси, които ускоряват метаболизма и той продължава да работи на високи обороти часове след като сме приключили тренировката.
Но както много добре моята група знае  аз залагам на разнообразието и комбинацията от стилове – освен Тапаут и Табата, често използвам и ХИЙТ, Тае бо, Кръгови серии, Пъмп и др. за да не се привиква към упраженията и не се спре прогреса. Комбинацията от упражнения и интензитета на работа дават повече сила, намаляване на теглото, стягане и оформяне на цялото тяло, по-добър баланс и повече издръжливост.
Освен на разнообразието държа и на доброто настроение в залата и често включвам игри със състезателен характер, упражнения по двойки и други забавни неща с които много се забавляваме.

Кондиционна Тренировка

Кондиционната тренировка се занимава с всички аспекти на физическата подготовка – тяхното развитие, поддържане и прилагане.

Развиват се качества като сила, бързина, издръжливост, подобрява се психическата и физическата подготовка , чрез предизвикване на подходящо хормонално състояние в организма. Кондиционните тренировки развиват функционални мускули. Мускули, които да ни служат в реалният живот.

Тази тренировка представлява внимателно планирани интервали от работа и почивка, които ще предизвикат определен метаболитен отговор в тялото ни. Периодите от работа и почивка са предварително планирани от нашите треньори според нуждите, целите и физическата подготовка на практикуващите.

Тренировки за Деца

Кондиционната тренировка ще помогне за подобряването на психческото и физическо развитие на децата. Основно ще бъдат включени упражнения с цел изграждане на двигателна кулутра, помагане за поддържане на здравословно тегло, повишаване на увереността и самочувствието. Цялостната тренировка ще бъде представена предимно под формата на игри и състезания. Ще имат … възможност да изрязяват себе си, да покажат възможностите си, да развият спортната си култура, да бъдат по-смели, решителни и дисциплинирани.

Освен към подобряване на физическата си активност, децата ще бъдат насърчавани и към здравословно хранене, като информацията отново ще бъде поднесена по интересен, лесен и разбираем за тях начин. Тренировките са подходящи за деца над 6 годишна възраст, независимо дали са начинаещи или напреднали.

0
Години Инструктор
0 +
Посетители
0
Тренировки на Месец
0 +
Калории на Тренировка

Тренировъчен график

Имаш въпроси или имаш нужда от повече информация?