Skip to content

Аз съм Ина.

Създател на bodyshaping.bg, групов инструктор, нутриционист, обичаща животните, благотворителността и живота.

Здравейте, аз съм Ина Данчева и съм сертифициран нутриционист и инструктор.

От 2015 година съм инстуктор по групови занимания с Европейски лиценз и акредитация от EREPS, сертифициран инструктор по TAPOUТ нива 1 и 2 България и сертифициран нутриционист ниво 4 от ABC Awards, Англия.

Вече пета година водя групови тренировки. Паралелно с тях, се обучавах и сетрифицирах като нутриционист, работила съм като коуч по здравословно хранене към немска фирма, а от тази година съм част от екипа на Топ Форма.

Моята лична мисия е да помогна на възможно най-много хора в различните им етапи на живота да бъдат по-уверени и щастливи чрез правилния начин на хранене и тренировки.

Искам да знаете, че може да създадете промяната за себе си и вашите цели за здраве, по-добър начин на живот да бъдат реалност!

Моите постижения и сертификати

Tapout

1во и 2ро ниво

Fitness Academy Bulgaria

Инструктор по фитнес

Професионално обучение

Athletic Fitness Ltd.

Group Fitness Instructor

EQF Level 3

EU Certificate - EREPS

Diet and Nutrition

Diploma – ABC Awards / Certa

Oxford Home Study College

Хей, 
 
Не се асоциирайте с тялото си, ние сме повече от нашите тела.
 
Омръзна ми да виждам как се промотират тренировките – всяка една тренировка да е с единствената цел загуба на тегло, само и само за да бъдем слаби и да се впишем в нечий стереотип. Забравяме, че физическата активност води до много други съществени ползи, както за здравето, така и социални и психологически, много по-важни от плочките на корема.
 
Жена, която е генетично предразположена и е невъзможно да бъде финна и слаба се чувства подтисната и не на място си, защото просто не може да бъде като останалите, които индустрията така яростно ни навира в лицата и възхвалява. Трябва да разберете, че това е с една единствена цел – печалба на пари.
 
Да бъдем реалисти – няма магични чайчета, прахчета и хапчета!
 
Нека не се вманиачаваме на всяка цена телата ни да изглеждат слаби и красиви, а да се фокусираме как ги караме да се чувстват – здрави и силни.
 
Инструктор съм от 5 години и важното за мен винаги е било да предам страстта и емоцията от тренировките, нещо което е невидимо за очите, но много по-истинско и искрено.

Имаш въпроси или имаш нужда от повече информация?